понеділок, 05 травня 2008 16:26

Найтовстіша людина у світі (ВІДЕО)

Найтовстіша людина у світі (ВІДЕО)
Мексиканець Мануель Урібе, 42 роки, якого занесено до "Книги рекордів Гіннеса" як найтовстішу людину світу, схуд майже на 200 кг.

Два роки тому Урібе важив майже 560 кг. По телебаченню він звернувся за допомогою до лікарів усього світу. Від ожиріння чоловік не міг рухатися і не підводився з ліжка майже 5 років.

На прохання мексиканця відгукнулися кілька спеціалістів Європи та Америки. Мануель обрав метод лікування без оперативного втручання — медики з Іспанії та США запропонували йому низькокалорійну дієту. Завдяки ній чоловік втратив майже половину ваги.

— Раніше на сніданок я їв звичайну мексиканську їжу — яйця, боби, рис та кукурудзяні коржики. Тепер за день з"їдаю лише рибний суп, грейпфрут та 18 горішків, — розповідає Урібе. — Усі думають, що я можу з"їсти корову. Але ж річ не лише в переїданні — це гормональні проблеми.

До 22 років чоловік важив 130 кг, однак за кілька років настільки погладшав, що перестав ходити.

— Коли я зліг від ожиріння, від мене пішла дружина. Вона, певно, думала, що я помру.

Нині про Урібе піклуються мати і наречена. Щодня йому роблять масаж та миють. Чоловік планує втратити у вазі щонайменше 100 кг.

Схуднення Мануель планував відсвяткувати в рідному Монтерреї разом зі своєю нареченою. 9 березня кран мав підняти його ліжко та помістить на вантажівку, якою Урібе хотів проїхати з шампанським вулицями міста.

Та, на жаль, чоловік не зміг потрапити на побачення.

Маючи все ще надмірну вагу, Урібе не може рухатися самостійно. Тому до місця побачення його мали привезти на евакуаторі. Однак у дорозі сонцезахисний тент зачепився за стелю тунелю, через що зламалася одна з його стійок. Від хвилювання у мексиканця різко упав артеріальний тиск. Лікарі порадили йому повернутися додому.

Мануель Урібе вперше покинув своє житло за останній рік. Він шкодує, що йому так і не вдалося пообідати з подругою на природі. Проте чоловік збирається влаштувати справжнє побачення 11 червня — у день свого 43-річчя.

Останнього разу Урібе вивозили на прогулянку торік. До того протягом п"яти років через ожиріння він був прикутий до ліжка.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Найтовстіша людина у світі (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі