пʼятниця, 17 серпня 2007 12:55

Найсексуальніші пози знаменитостей (ФОТО)
5

The Sun представляє свою галерею сексуальних поз знаменитостей і пропонує коментарі головного редактора розділу "Мода" Тоні Джонса.

Ріана

Поза - погляд з-за плеча - є дуже сміливим варіантом, оскільки на фотографіях видно спину, дупу і плечі. Зірки позують так на червоній килимовій доріжці, щоб привернути увагу до певної деталі гардероба, наприклад, глибокому вирізу на спині. На даних фото Ріана демонструє свою відмінну фігуру. Людина, що позує так, має бути упевнена  у собі, тому що таке положення тіла закликає: "Оціните мене?"

Періс Хілтон

Одна або обидві руки на стегнах – це поза, яку вибирає Періс. Часто знаменитості просто не знають, куди дівати свої руки, коли позують перед об"єктивами фотокамер, - і це якнайкращий і найпростіший спосіб десь діти їх. Це ще й дуже вдала поза, тому що у такому положенні ваші руки виглядають підтягнутими, а лікті, відігнуті назад, додають формам дуже худих дівчат додатковий об"єм, концентруючи увагу глядачів на талії. Більш фігуристі знаменитості приймають ту ж саму позу, проте лікті направляють перпендикулярно тілу, що створює ілюзію стрункішої фігури.

Дженніфер Лопес

Високі платформи або шпильки збільшують зріст Лопес, проте поза – крок вперед з відкритою стопою – додає додаткові декілька сантиметрів. Зірки маленького зросту люблять цю позу, тому що вона дозволяє їм виглядати стрункіше і візуально подовжує ноги. Це улюблена поза Вікторії Бекхем. У поєднанні з міні-спідницею вона виглядає ідеально.

Ева Мендес

Стояти прямо, плечі назад? Ева Мендес, ймовірно, прислухалася до поради своєї мами і тепер демонструє всюди прекрасну поставу. Це доволі рідко використовувана поза, і виглядає вона досить буденно. Заведені назад плечі привертають увагу до декольте Еви. Ця поза відмінно поєднується з схрещеними ногами, інакше жінка виглядає дещо чоловікоподібною.

Ніколь Річі

Маленька і худа Ніколь Річі - остання людина, яка повинна вдаватися до використання саме цієї пози, проте зірка реаліті-шоу нічого не може собою зробити. Вона перехрещує ноги – ця поза використовується знаменитостями, щоб виглядати стрункіше. Разом з трохи сутулими плечима таке положення тіла візуально зменшує зріст.

Зараз ви читаєте новину «Найсексуальніші пози знаменитостей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі