вівторок, 27 травня 2008 08:38

Найсексуальніша жінка планети знову роздяглася (ФОТО)

"Шість татуювань, капризно надуті губки - і ось перед нами ще одна Анджеліна Джолі", - такий вердикт винесли судді, вибираючи найсексуальнішу жінку планети.

Як відзначила редакція FHM, ніхто не виглядає кращим, ніж Фокс в міні-спідниці.

А в липневому номері американська актриса, фотомодель, зірка фільму "Трансформери" порадує своїх шанувальників появою в еротичній білизні... Недавно Фокс вже порадувала чоловічу частину населення планети, засвітившись топлесс на зйомках нового фільму "Тіло Дженніфер". І ось нова фотосесія.

У родоводі Меган присутня гаряча суміш - ірландське, французьке та індіанське коріння.

Кінодебют актриси відбувся в 2001 році у фільмі Сонячні канікули (Holiday in the Sun) як суперниці Ешлі Олсен.

Мало хто знає, що, переїхавши в молодості до Лос-Анджелеса, щоб почати кар"єру актриси, Меган вимушена була економити буквально на всьому - навіть на голінні ніг.

Сама актриса в недавньому інтерв"ю зізналася: "Коли я переїхала до Лос-Анджелеса, у мене зовсім не було грошей. Я не могла купити собі навіть бритву. Тому я постійно носила брюки".

Треба сказати, що Меган і подумати не могла, що її чекає такий стрімкий зліт.

Дебютувавши в рейтингу FHM два роки тому, вона змогла зайняти лише 68 місце, а роком пізніше піднялася до 65-ої строчки. ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Найсексуальніша жінка планети знову роздяглася (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі