субота, 19 січня 2008 16:53

Найпотворніші воскові фігури Великобританії підуть з молотка

Музей воскових фігур, розташований в графстві Норфолк, Великобританія, продасть з аукціону деякі свої експонати. На відміну від експонатів всесвітньо відомого музею мадам Тюссо, у воскових лицях аукціонних лотів насилу можна дізнатися їхні прототипи. Про це пише в суботу британська газета The Daily Telegraph.

Норфолкський музей відноситься до мережі, заснованої праправнуком мадам Тюссо, Луї. Фігури відомих персонажів, виставлені в музеях, що носять ім"я Луї Тюссо, вельми далекі від оригіналів і визнані британською пресою найпотворнішими у всій країні. Втім, господар музею не зневіряється і чекає пристойної виручки від аукціону, хоч і дивується, хто і навіщо купує його "воскових виродків".

Стартова ціна однієї фігури на аукціоні, торги на якому пройдуть 12 лютого, складає від 50 до 80 фунтів стерлінгів. Серед представлених лотів є воскові копії принца Чарльза і принцеси Діани, Джона Траволти і "четвірки з Ліверпуля" The Beatles. Деякі британські газети влаштували конкурс серед своїх підписчиків: приз дістанеться тому читачеві, який ухитриться пізнати серед представлених фотографій всі прототипи експонатів, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Найпотворніші воскові фігури Великобританії підуть з молотка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі