четвер, 24 січня 2008 09:23

Найнепривабливіші усмішки Голлівуду (ФОТО)
9

Американець може отримувати копійки і жити в брудній кімнатці на околиці Гарлема, але просто зобов"язаний демонструвати голлівудську усмішку, повідомляє Топньюз.ру.

Улюбленець багатьох тинейджерів, Денієл Редкліфф ось вже декілька років виступає в ролі юного чарівника Гарі Поттера, заробивши на цьому терені немало мільйонів доларів. Проте, видно, навіть його агенти не наважуються натякнути юному акторові, що пора б витратити якусь частину цих мільйонів на банальне вибілювання зубів від жовтого нальоту.

В порівнянні з жовтою усмішкою Редкліффа-Поттера усмішка рок-принцесиАвріл Лавин прямо-таки сяє білизною. Зате у співачки інша проблема - дуже помітні викривлені вперед середні зуби - справжні вампірські ікла.

Широка усмішка Майка Тайсона начебто покликана продемонструвати, що Майк, по суті, добрий і хороший хлопець. Проте враження псує відсутність деяких зубів - прямо чудуєшся - і чим він кусав чужі вуха. Гнітюче враження доповнює "золота фікса".


Для того, щоб виправити свою усмішку, британській співачці Емі Уайнхаус довелося б витратити чималу частину гонорарів, і без того не дуже великих завдяки тому, що Уайнхаус частіше перебуває в реабілітаційних клініках, ніж виступає на сцені.

Як Тому Крузу вдається привернути маси такою усмішкою - залишається загадкою. Ясно лише, що Тому варто було згаяти час і гроші на дужки - для виправлення "природної кривизни".

Красуні Хіларі Дафф варто посміхатися скромніше - фірмова голлівудська усмішка демонструє всім охочим її зуби крупного калібру.

Обеззброююча усмішка Джулії Робертс говорить, що її господині нічого приховувати - і навіть в роті. Багатодітна матуся тримає свої зуби в бездоганному стані.

Чого не скажеш про Мадонну - на п"ятому десятку усмішка поп-діви світиться міжзубними проміжками.

Звання "гіршої усмішки Голлівуду" по праву отримав би Стів Баскемі, який після довгих років акторської кар"єри подався в режисери. Причиною його нескінченних ролей другого плану могла стати і усмішка, в якій присутнє все, - і жовтий наліт, і криві зуби.

Зараз ви читаєте новину «Найнепривабливіші усмішки Голлівуду (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі