понеділок, 12 грудня 2011 17:16

Найгарніший чоловік країни працюватиме моделлю в Пекіні
13

Фото: Фото надані Мстиславом Шостаком

Тиждень тому у Кіровограді пройшов Всеукраїнський конкурс краси серед чоловіків "Містер країни". Переможцем став вінничанин 21-річний Мстислав Шостак.

Мстислав закінчує  торгово-економічний інститут у Вінниці. Модельним бізнесом займається з 12 років.

"Рекламував одяг, брав участь у показах мод. За один показ міг отримати близько тисячі доларів. Перші гроші витрачав на розваги. Точно знаю, що неготовий працювати фізично. Можу годинами ходити по магазинах із сестрою чи з друзями", - сказав Мстислав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олесю Стефанко на конкурс краси привела декан прокуратури і слідства

Чоловік планує одружитися через п'ять років.

"Я не шукаю собі таку дівчину, щоб уміла готувати, прати й прибирати. Мені потрібна людина, яка буде мені другом, яка зуміє спокусити, зрозуміти, підтримати. Це має бути жінка з характером, трішки стервозна. Більше подобаються дівчата з каштановим волоссям. Звертаю увагу на руки — вони мають бути доглянуті, з охайними нігтями, гладенькі", - розповідає чоловік про свої вподобання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниці конкурсу краси порізали обличчя

Мстислав носить на шиї золотий ланцюжок вагою 80 г, має печатку з діамантами, яку йому подарували батьки. За перемогу в конкурсі з Мстиславом заключили контаркт. Він працюватиме моделлю в Пекіні.

Зараз ви читаєте новину «Найгарніший чоловік країни працюватиме моделлю в Пекіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі