вівторок, 04 грудня 2007 10:20

Найепатажнішу модель сфотографували топлес (ФОТО)
7

Кейт Мосс ніколи не приховувала своїх "диких" схильностей. Вона відкрила свою першу банку пива ще в 12 років і знаходиться в тусовочному світі моди з 14-ти. "Я ніколи не виходила на подіум тверезою", - заявила вона після 6-тижневого курсу лікування від алкоголю.

"Я втратила контроль. Я більше не була щаслива. Я не могла розсудливо міркувати, тому що у мене постійно була дерев"яна голова". Ці визнання Мосс зробила відразу після розриву з Джоні Деппом, якого вона, схоже, любила більше за всіх інших своїх чоловіків.

У 2005 році Кейт Мосс в компанії з Пітом Догерті застукали за вживанням наркотика. Супермодель знайшла в собі мужність не тільки визнати свої помилки і вибачитися перед всіма, кого міг торкнутися скандал, але ще і в терміновому порядку пройшла курс лікування від наркотичної залежності в знаменитій американській клініці Meadows, відомій своїми суворими правилами, що не роблять виключення для зірок. При цьому вона заробила за 2005 більше грошей, ніж будь-коли раніше.

А в 2007 році серед світових моделей вона заробила $9 млн. Більше заробила тільки бразильська модель Жізель.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Найепатажнішу модель сфотографували топлес (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі