вівторок, 10 квітня 2007 08:57

Найдовший весільний кортеж зафіксували в Києві

У суботу, 7 квітня, вулицями Києва промчав найдовший весільний кортеж, що складався з 62 машин однієї марки та однієї моделі. Досягнення зафіксували в Книзі рекордів України, пише газета 15 хвилин.

За словами молодожонів Наталії і Євгенія Семенових, вони навіть і не думали встановлювати рекорд. Все це вийшло спонтанно, їм просто був потрібний транспорт, щоб возити своїх гостей. Тому наречені звернулися до товаришів по автоклубу з проханням дати чотири машини. У результаті охочих допомогти виявилося значно більше, учасниками автопробігу стали 62 машини Chevrolet Aveo.

Кортеж рухався у супроводі автомобілів ДАІ.

У 2006 році подібний рекорд був зафіксований в Росії. Правда, той святковий кортеж був більш ніж у два рази менше - 28 машин однієї марки.

Дані про київське досягнення направлені в Книгу рекордів Гінеса. Відповіді поки немає.

За словами керівника проекту Книги рекордів України Ігоря Підчибія, цей рекорд цікавий тим, що показує єдність друзів, вільний від політики і від реклами. "Ось таких рекордів (добродійних) нам не вистачає", - відзначив Підчибій.


Зараз ви читаєте новину «Найдовший весільний кортеж зафіксували в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі