понеділок, 04 серпня 2008 10:27

Найдорожчі види сексу

Секс деколи може обійтися дуже дорого. Мова не йде про фіксовану вартість за послуги професіоналів. Якщо бажання виникло раптово і в невідповідному місці, тваринні інстинкти несподівано узяли верх над розумом і законами суспільства і первозданна суть вирвалася назовні, за попрану моральність решти представників людства доведеться заплатити штраф. Причому в різних країнах ці закони різні, а тому порушити їх ненароком може кожен з нас. Любов зла, і вона спалахує деколи навіть до неживого предмету. Про це знали ще в Стародавній Греції. Всі пам"ятають міфічну історію Пігмаліона, що закохався в статую. Для нього все закінчилося добре: боги оживили мармур, перетворили на прекрасну дівчину, і став Пігмаліон жити з нею довго і щасливо. Нашим сучасникам, що забажали щось неживе, навряд чи так пощастить. В більшості випадків їм доведеться з"явитися перед правосуддям.

Пару місяців назад в Лондоні був затриманий якийсь 24-річний Френч Денієл, що намагався рано вранці згвалтувати огорожу одного з парків в центрі столиці. Невдалий коханець піддався адміністративному арешту.

Займатися любов"ю з неживими предметами не варто навіть наодинці. Три роки умовно отримав житель шотландського міста Ер, 51-річний Роберт Стюарт, що спробував вступити в інтимний зв"язок з власним велосипедом. Він знаходився в номері в готелі, коли прибиральники відкрили двері ключем і увійшли до приміщення. Як же було здивування співробітників готелю, коли вони побачили постояльця, що стоїть без трусів і здійснює недвозначні коливальні рухи стегнами над велосипедом. Невідомо, яка саме частина засобу пересування здалася шотландцеві найбільш збудливою, проте його дії були визнані судом непристойними і заслуговуючими покарання.

Секс з партнером обходиться теж недешево. На 797 доларів був оштрафований кожен з учасників любовної драми, що розігралася на борту літака, наступного з Латинської Америки до Лондона. Двоє росіян, чоловік і жінка, що поверталися з відрядження, спробували зайнятися сексом в салоні лайнера, не покидаючи своїх місць. Не звертаючи уваги на обурення пасажирів і зауваження стюардеси, вони вдавалися до любові, а тому після посадки в аеропорту Хитроу були передані до рук поліції. Переповнений салон автобуса або літака - місце, безумовно, не  відповідне для інтимних відносин. Проте у Британії образити моральність, виявляється, можна навіть в глухому лісі, усамітнившись там з власним чоловіком. 280 фунтів стерлінгів штрафу і ще 150 - за судові витрати довелося заплатити таксистові, який, припаркувавши машину на узбіччі лісової дороги, вирішив приголубити свою дружину. Лісник, що проходив мимо, був шокований і затримав правопорушників. Суд визнав пустинну дорогу громадським місцем і призначив штраф.

Втім, що дивуватися? Адже в пуританській Англії тільки пропозиція незнайомій жінці зайнятися сексом обійдеться порядку в 100 фунтів або три місяці в"язниці.

За сексом на пленері краще вже відправитися, наприклад, до Кенії. Там приємне проведення часу трохи вдарить по кишені. За "спілкування" з повією на березі океану місцевий суд зобов"язав німецького туриста заплатити всього 15 доларів або, як альтернатива, провести 9 місяців у в"язниці. Любовні утіхи на курортних кенійських пляжах - задоволення поширене, проте все одно незаконне. Мабуть, маленькі штрафи туристів не лякають, зате дозволяють місцевим властям постійно поповнювати казну.

У Новій Зеландії можна розоритися, займаючись сексом без презерватива. 400 доларів довелося заплатити чоловікові, що тайком зняв кондом під час статевого акту з дівчиною легкої поведінки. Мадемуазель пригадала про закон, що діяв в цій країні, "Про безпечний секс" і привела клієнта до суду.

А в США сексом, схоже, краще взагалі не займатися. Там навіть нескромний погляд на вподобану незнайомку може коштувати кругленької суми, а вже про все останнє і помислити страшно. Любов з цнотливою в штаті Вашингтон обійдеться в 1000 доларів. Це не вартість інтимних послуг, а штраф, прописаний в законі. Мабуть, жителі цих місць проводять першу ніч з коханими далеко від будинку - квиток на літак в сусідній штат можна купити за набагато меншу суму. Приблизно стільки ж - тисячу американських доларів - коштують відносини поза шлюбом в Каліфорнії. Наполовину дешевше обійдеться це задоволення в Техасі і в п"ять разів дорожче в Мічігані. На сімейному бюджеті майже не позначиться подружня зрада у Вірджинії: коштує це всього в 20 доларів.

За оральний або анальний секс, за законодавством США, можна отримати від 10 до 20 років в"язниці, залежно від того, в якому саме штаті коханці вирішили вдатися до подібних "збочень". Не вітається в Штатах навіть мастурбація: у Мічігані за неї доведеться відсидіти 5 років. На щастя, курйози подібних американських законів давно відома і мало ким дотримуються, повідомляє zakyiv.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчі види сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі