середа, 16 січня 2008 12:57

Найчарівніші діти зірок Голлівуду (ФОТО)
12

Після того, як днями відразу дві голлівудські знаменитості - Крістіна Агілера і Ніколь Річі - вперше стали матерями, сайт abcnews вирішив нагадати, у кого із зірок вже є діти, і хто з них найкрасивіший.

Анжеліна Джолі з дочкою Шилох

Журнал People витратив декілька мільйонів доларів на покупку перших фотографій новонародженої дочки Анджеліни Джолі - Шилох Нувель. З пухкими губками, як у матері, і світлим волоссям, як у батька, Бреда Пітта, вона просто чарівна.

Кеті Холмс з дочкою Сурі

Тому Крузу і його дружині Кеті Холмс знадобилося декілька місяців, перш ніж вони опублікували фотографію своєї дочки Сурі. Публіка нарешті побачила її у фотосесії для журналу Vanity Fair. Після дебюту папарацці не дають дівчинці спокою, і вона вже сама перетворилася на зірку, як і її батьки.

Джері Холлівел з дочкою Блубелл

Під час одного з своїх недавніх концертів учасниці групи, що воз"єдналася, Spice Girls вивели на сцену своїх дітей. У центрі уваги опинилася маленька Блубелл, дочка найзнаменитішої "перчинки" Джері Холлівел.

Дональд Трамп з сином Бароном

Барон Трамп одного разу успадкує мільярди свого батька, будівельного магната Дональда Трампа, а поки у симпатичного малюка продовжується безтурботне дитинство. На фотографії вони з татом дивляться фінал турніру по тенісу серед чоловіків US Open на стадіоні в Нью-Йорку.

Подружжя Хайді Клум і Сіл з дітьми

Здається, що маленька Джоан вже знає, як поводитися перед камерою. Малятко несе її мама, супермодель Хайді Клум, а старшого брата Генрі тримає на руках батько - темношкірий співак Сил.

Дженніфер Гарнер з дочкою Вайолет

Вайолет - дитя любові актора Бена Аффлека і актриси Дженніфер Гарнер. Абсолютно неможливо встояти перед її рожевими щічками. На фотографії Вайолет гуляє по Нью-Йорку разом в мамою влітку 2007 року.

Елізабет Хасселбек з сином Тейлором

Телеведуча Елізабет Хасселбек з нетерпінням чекала повернення в програму The View. Ще б, 7 січня вона в ефірі представила світу свого новонародженого сина Тейлора. Всі, і ведучі і публіка, були в захопленні від малюка.

Гвен Стефані з сином Кінгстоном

Маленький Кінгстон, або просто Кінг, - син співачки Гвен Стефані і її чоловіка Гавіна Россдейла. Він практично скрізь супроводжує свою зоряну маму, яка ретельно стежить за тим, щоб малюк завжди виглядав найкращим чином.

Гвінет Пелтроу з сином Мойсеєм

Син Гвінет Пелтроу Мойсей, коли виросте, мабуть, стане таким же знаменитим, як його мати, але поки Пелтроу і її чоловік Кріс Мартін роблять все, щоб їх сина не фотографували на публіці.

Брітні Спірс з сином Джейденом Джеймсом

На цій фотографії Брітні Спірс зображена з своїм однорічним сином Джейденом Джеймсом. Хоча вчора суд в черговий раз заборонив Брітні відвідувати своїх дітей, співачка не втомлюється повторювати, що любить своїх синів більше всього на світі.

Тайгер Вудс і Еллін Нордегрен з дочкою Сем Алексис

Сем Алексис, дочка гольфіста Тайгера Вудса і його дружини Еллін Нордегрен, нещодавно з"явилася на турнірі Target World Challenge, щоб підтримати свого тата. Напевно, все так нею милувалися, що ніхто не звертав уваги на сам турнір. Хоча зараз вона вже підросла, зовсім малятком вона була не менш чарівною. На фотографії дівчинці близько місяця.

Мадонна з усиновленим Девідом Бандою і старшою дочкою Лурдес

Коли минулого року Мадонна усиновила в Малаві маленького Девіда Банду, ця звістка обійшла всі ЗМІ. А цього літа зірка отримала "зелене світло" на усиновлення ще однієї сироти з цієї держави - 13-місячної дівчинки Мерси. Співачка заявила, що хоче усиновити сестричку для Девіда, щоб "встановити баланс".

Зараз ви читаєте новину «Найчарівніші діти зірок Голлівуду (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі