понеділок, 13 серпня 2007 08:59

Найбільший складаний ніж занесений в рекорди Гіннеса (ФОТО)

 
Швейцарська Фірма Wenger, що займається виготовленням ножів, була занесена в "Книгу рекордів Гиннеса" за створення найбільшого складаного ножа у світі.


У цьому меганожі знайшли місце 87 різних інструментів, за допомогою яких можна виконувати в цілому 141 функцій. Тому сам виробник охрестив його "найменшою майстернею у світі".

Разом з різними лезами і викрутками, в ножі є лупа, компас, плоскогубці, ніж для сигар, лазерний покажчик і багаточого іншого.

Комітет "Книги рекордів Гиннеса" привласнив ножу званням "Найфункціональнішого складаного ножа". Правда, при вазі більше 1,3 кг, не рахуючи ексклюзивного дерев"яного футляра, він скоріше орієнтований на колекціонерів, ніж на туристів.

Диво-ніж виготовляється уручну обмеженим числом екземплярів. Тому, хто не пошкодує викласти за нього близько тисячі доларів, буде виданий сертифікат, підтверджуючий унікальність і достовірність виробу, повідомляє blick.ch.
Зараз ви читаєте новину «Найбільший складаний ніж занесений в рекорди Гіннеса (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі