середа, 15 серпня 2007 13:03

Найбільший лотерейний приз в історії Британії виграла робітниця пошти

Найбільший за всю історію Великої Британії лотерейний приз не тільки виграний, а вже й виплачений переможниці. Скромна поштова робітниця Анджела Келлі виграла 35,4 млн. фунтів стерлінгів, що складає близько 71 млн. доларів. Джекпот зірвали у п"ятницю; у вихідні звернутися за призом можливості не було, але ніхто не з"явився за ним і у понеділок. Виявилось, новина про багатомільйонний виграш дуже здивувала 42-річну місцеву уродженку.

Спочатку, коли були оголошені цифри, що виграли, і Келлі пізнала їх на своєму квитку, вона почекала, щоб переконатися, що помилки немає і приз не забрав ніхто інший. Тоді, прийшовши у понеділок вранці на роботу в поштове відділення у центрі Глазго, Келлі подзвонила по телефону у лотерейне відомство, щоб переконатися, що номери її квитка - дійсно виграшні. Переконавшись у цьому, вона, за свідченням колег, "стала абсолютно істеричною". Товариші по службі щиро пораділи за Анджелу, яку добре знали по багаторічній спільній роботі. Щоб заспокоїти щасливицю, їм довелося усадити її і налити чашку чаю.

Вона народилася і виросла тут же, в Іст Кілбрайді, під Глазго, ходила у місцеву школу. Анджела розлучилася з чоловіком Джері, що працює там же, де вона, і живе з 14-річним сином в будинку ціною в 40.000 фунтів стерлінгів, а на рік заробляє близько 16 тисяч. На пошті вона працює більше 10 років.

Друга за розміром сума, яку вигравали раніше у Великій Британії за допомогою Euromillions- це 16.752.144 фунта стерлінгів, які виграла в 2004 році колишня поштова робітниця, 60-річна Маріон Річардсон. А найбільший виграш в історії Euromillions - це 77 мільйонів фунтів стерлінгів, які отримала в липні 2005 року Долорес Макнамара, 52-річна мешканка знаменитого ірландського міста Лімерик. Другий за розміром виграш після нинішнього був відмічений у країні у червні 1995 року, коли Пол Медісон і Марк Гардінер отримали 22.590.829 фунтів стерлінгів, повідомляє газета The Daily Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Найбільший лотерейний приз в історії Британії виграла робітниця пошти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі