середа, 27 серпня 2008 10:08

Найбільший лондонський карнавал завершився масовими арештами (ФОТО)

Найбільший європейський карнавал завершився в Ноттінг-Хіллі, за дні проведення святкового заходу було зареєстровано більше трьохсот порушень громадського порядку.

Одна з найяскравіших подій культурного життя Лондона музичний карнавал в Ноттінг-Хіллі завершилася масовими арештами. У карнавалі взяли участь близько мільйона осіб. Бурхлива веселість свята переросла в агресію з боку його учасників. Для запобігання порушень були кинуті всі сили лондонської поліції.

Місцеві органи правопорядку зареєстрували 334 інциденти, пов"язані з насильством і проявом агресії, зокрема в адресу поліцейських. Більше 200 людей, які брали участь в карнавалі, було заарештовано. Деяким з них висунуті звинувачення в порушенні громадського порядку, інші потрапили в дільницю за серйозніші порушення, включаючи вживання наркотиків і незаконне зберігання зброї.

Поліція має в своєму розпорядженні дані про поранення одного зі своїх співробітників, якого під час гулянь поранили пляшкою.

Карнавал починає свою історію з 1959 року. Дійство щорічно проводиться в престижному районі Лондона - Ноттінг-Хіллі. Музичне свято за своїми масштабами займає друге місце після знаменитого Бразильського карнавалу в Ріо-де-Жанейро, повідомляє FrancePress.

Зараз ви читаєте новину «Найбільший лондонський карнавал завершився масовими арештами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі