субота, 19 грудня 2009 15:38

Над Кремлем помітили НЛО (ВІДЕО)

Над Кремлем помітили НЛО (ВІДЕО)

Невідомий об"єкт висів в небі над Кремлем кілька днів тому - відео із зображенням великого трикутного предмету з"явилося нещодавно в інтернеті. Зарубіжна преса тут же назвала його НЛО, проте ніхто з представників російської влади досі це не прокоментував.

Невідомий виклав на YouTube два ролики: один з них знятий вночі з вікна автомобіля, інший вже при світлі дня і, вочевидь, з вікна. Розібрати, що саме за предмет зображений на відео, досить складно. Втім, це не перешкодило йому потрапити в ефіри федеральних телеканалів. У прес-службі ФСО коментувати цю інформацію відмовилися.

Незвичайне відео викликало великий інтерес у зарубіжних ЗМІ, вони одразу ж назвали невідомий предмет НЛО. Так, Daily Telegraph відзначає, що об"єкт нагадує імперський крейсер з фільму "Зоряні війни".

За останній час це вже не перший випадок, коли в небі над Москвою з"являються дивні об"єкти. На початку жовтня над МКАД очевидці зняли незвичайну хмару круглої форми. Тоді також з"явилися припущення, що це не що інше як НЛО.

За матеріалами Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Над Кремлем помітили НЛО (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі