пʼятниця, 10 квітня 2009 10:31

Нацисти "вшанують" пам"ять свого лідера всеросійським погромом

Нацисти "вшанують" пам"ять свого лідера всеросійським погромом

Нацисти мають намір влаштувати 5 травня всеросійський погром. Згідно з поширеними на їх сайтах закликам, на цей день намічені не тільки вбивства іноземців, але і підпали будівель МВС, ФСБ, держустанов, офісів "Єдиної Росії".

"Вбивайте, висаджуйте, знищуйте, крушіть, бийте, калічте, пишіть на стінах заклики, робіть все що завгодно, що ви вважаєте за потрібне, але заради соратників - не не дійте!!!" Такий заклик поширюють члени "Російської волі" - ініціатора дня погромів. Дата вибрана не випадково - цього дня виповниться 40 днів з дня смерті лідера цієї групи Максима Базилєва (Адольфа), який за дивних обставин загинув в камері на Петрівці.

Росія буде Російською або безлюдною

Його соратники хочуть вивести на вулиці всіх правих націоналістів, футбольних фанатів, козаків, "одинаків автономів та інші НАЦ проекти і угрупування", щоб таким чином вшанувати пам"ять всіх убитих скінхедів та інших наци. Причому до насильства закликаються нацисти не тільки в Росії, але і в Білорусії, Україні та інших "арійських республіках".

"Ці тварюки у нас недавно відняли одного, а ми за це в один день віднімемо тисячі! У нас є рівно 40 днів, щоб наточити ножі, викопати і дістати зброю, зробити якомога більше саморобних вибухових пристроїв, приготувати коктейлі Молотова, підготуватися морально і виступити єдиним флангом за всіх соратників! І не треба замислюватися про своє майбутнє... Росія буде Російською або безлюдною!"

Одними закликами націоналісти не обмежуються. Одночасно розсилається і інструкція, як потрібно вибирати зброю і одяг, як поводитися при затриманні та як його уникнути. Як ховатися, якщо тебе оголосили в розшук, в якому складі виходити на акцію... За словами авторів послання, цей посібник написав Базилєв, а вони його трохи доповнили. Базилєв свого часу брав участь в організації погромів на ринках в Ясеневі та Царицині.

Природно, знають про майбутню акцію і силовики, які вже почали готуватися до виступів націоналістів.

Московський комсомолець

Зараз ви читаєте новину «Нацисти "вшанують" пам"ять свого лідера всеросійським погромом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі