середа, 29 серпня 2007 16:43

Начальника космодрому Плесецк зняли з посади за смерть рядового

Міністр оборони РФ Анатолій Сердюков ухвалив рішення звільнити заступника начальника штабу космодрому "Плесецк" генерал-майора Костянтина Чмарова з лав Озброєних сил. Чмаров покараний за недбалого виконання своїх службових обов"язків, яке недавно привело до загибелі рядового Сергія Синконена..

"У зв"язку з трагічними подіями на космодромі Плесецк, що привели до загибелі рядового Сергія Синконена, міністр оборони Росії Анатолій Сердюков ухвалив рішення про покарання посадовців, недбале виконання службових обов"язків якими привело до скоєння злочину, аж до звільнення з лав Озброєних сил РФ" - йдеться в повідомленні управління інформацію. Зокрема, таке рішення ухвалене відносно начальника штабу - заступника начальника космодрому генерал-майора Костянтина Чмарова, який в той період виконував обов"язки начальника космодрому", повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Начальника космодрому Плесецк зняли з посади за смерть рядового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі