вівторок, 14 вересня 2010 13:39

Начальник ДАІ вбив порушника, навалившись на нього своїм тілом

Начальник ДАІ вбив порушника, навалившись на нього своїм тілом
Мотоцикліст, якого затримали за порушення правил дорожнього руху в Сумській області, помер від внутрішнього крововиливу в легенях в результаті падіння на нього начальника ДАІ одного з районів області.

За словами судмедекспертів, слідів побоїв на тілі водія немає, а смерть наступила через сильне здавлювання грудної клітини.

"Поверхня, на яку впав чоловік, була нерівна, і, коли на нього навалився даїшник, одне з ребер не витримало навантаження і зламалося, - пояснили медики. - Після чого кістка пробила ліву легеню. Чоловік помер від внутрішньої кровотечі".

Нагадаємо, після робочого дня начальник ДАІ Серединобудского району Сумської області зі своїм товаришем вирішили з"їздити в сусіднє село. Раптом напереріз машині ДАІ вискочив старенький мотоцикл "ІЖ". Водій і пасажир без касок на мотоциклі без номерів їхали у бік державного кордону з Росією.

Інспектори спробували зупинити порушників, але мотоцикліст почав тікати, розповіли в міліції міста Суми. Незабаром він звернув з дороги на поле, проїхав кілька сотень метрів і впав на землю. Після чого водій залишив пасажира і почав тікати.

За словами правоохоронців, начальник ДАІ наздогнав порушника, схопив його за плече і навалився на чоловіка. Точно не відомо, скільки важив цей керівник, але 48-річний житель Ямполя такого преса витримати не зміг.

Коли наспів другий інспектор, вони підняли порушника під руки, але чоловік вже насилу стояв на ногах і якось дивно хрипів. Інспектори викликали "швидку" і спробували надати першу допомогу водію. Але лікарі, які прибули на місце, лише констатували смерть мотоцикліста.

Дружина загиблого Алла у версію МВС не вірить: "Чоловіка вбили міліціонери, побивши його ногами. Буду звертатися до прокуратури".

13 вересня на місце трагедії виїхала робоча група Міністерства внутрішніх справ. Проводиться службова перевірка, призначена судово-медична експертиза. Інцидент на контролі глави МВС Анатолія Могильова.

Низка керівників ДАІ будуть звільнені від займаної посади. А працівників, які допустили таку надзвичайну подію, звільнять з органів внутрішніх справ. Що буде з ними далі, скаже вже прокуратура, яка зайнялася розслідуванням цього інциденту, повідомив начальник ГУ МВС України в Сумській області Петро Дяченко.

Прокуратура в Сумській області порушила кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень співробітниками ДАІ. Поки йде слідство. Працівники правоохоронних органів, які проводили затримання, зараз взяті під варту.
Комсомольская правда в Украине
Зараз ви читаєте новину «Начальник ДАІ вбив порушника, навалившись на нього своїм тілом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі