четвер, 21 січня 2010 17:08

Нацбанк відкликав ліцензії "Укрпромбанку" та "Іпобанку"

Нацбанк відкликав ліцензії "Укрпромбанку" та "Іпобанку"

НБУ ухвалив з 21 січня 2010 відкликати ліцензії та розпочати процедуру ліквідації "Укрпромбанку" та "Іпобанку". Про це повідомляє прес-служба НБУ.

"Правління Національного банку України прийняло постанову з 21 січня 2010 відкликати банківську ліцензію та ініціювати процедуру ліквідації Товариства з обмеженою відповідальністю" Український промисловий банк "і Відкритого акціонерного товариства Комерційного банку" Іпобанк ", припинити повноваження тимчасового адміністратора банку, правління, спостережної ради та загального зборів банку ", - йдеться в повідомленні.

Причинами ліквідації стали недопущення подальшого скорочення активів Банку, забезпечення виконання його зобов"язань перед кредиторами (у тому числі фізичними особами), відновлення соціальної справедливості, у зв"язку зі значною втратою активів і доходів і настання його неплатоспроможності.

Діяльність даних установ неможливо привести в правову та фінансову відповідність до вимог Закону про банки та нормативно-правових актів Національного банку України.

НБУ керувався Законами України "Про Національний банк України", "Про банки" та іншими нормативними актами.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Нацбанк відкликав ліцензії "Укрпромбанку" та "Іпобанку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі