четвер, 07 серпня 2008 16:53

На зустрічній смузі збили чоловіка (ФОТО)

На Харківському шосе, при під"їзді до однойменної площі, ВАЗ-2108 на зустрічній смузі збив чоловіка, який переходив дорогу.


Ситуація розвивалася таким чином. Перед світлофором утворився затор. Побачивши це, водій ВАЗа, що наближався до нього, вирішив об"їхати затор по зустрічній смузі. Він розігнався до досить значної швидкості, щоб швидше завершити свій маневр. У цей момент переходив дорогу чоловік середніх років, який, як і всі нормальні люди, дивився по сторонах. Але ніяк не чекав побачити злісного порушника, що їхав по зустрічній смузі. Сам водій "Лади" помітив пішохода надто пізно і різко загальмував, через що машина пішла юзом – у праву сторону. у результаті, некерований ВАЗ збив чоловіка, який від удару підлетів на декілька метрів вгору, ударився головою об дах і вибив лобове скло.

Пішохід, який впав на асфальт, отримав відкриту черепно-мозкову травму і був госпіталізований у ЛШМД з чималою діркою у голові.

Як виявилось, водій ВАЗа - харків"янин, який тільки приїхав у столицю. Зі сльозами на очах і, узявшись за голову, він схилився над потерпілим.

На місці події працювала опергрупа, повідомляє Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «На зустрічній смузі збили чоловіка (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі