Ексклюзиви
понеділок, 09 липня 2007 15:02

На зустріч Ющенка і Качинського Ахметов прилетів на власному літаку

У державній резиденції Президента України "Синьогора", що в селі Гута Богородчанського району, закінчилась зустріч президентів України і Польщі у вузькому колі. Після цієї зустрічі у гетьманській залі розпочалась розширена зустріч, на якій мають узгодити спільні дії з підготовки та проведення в Україні та Польщі Чемпіонату з футболу ЄВРО-2012.

Польську сторону представляють, крім Президента Польщі Лєха Качинського, надзвичайний і повноважний посол Республіки Польща в Україні Яцик Ключковськи, міністр спорту Томаш Ліпєц, глава адміністрації президента Польщі Ельжбета Якубяк, перший заступник міністра закордонних справ Павел Коваль, віце-директор бюро закордонних справ канцелярії президента Уршула Дорошевська.

З української сторони, крім Президента України Віктора Ющенка, братимуть участь віце- прем`єр-міністр України Микола Азаров, міністр у справах сім`ї молоді і спорту Віктор Корж, заступник голови секретаріату Президента Олександр Чалий, представник Президента у Верховній Раді Роман Зварич, керівник Офісу Президента України Руслан Демченко , заступник міністра закордонних справ Юрій Костенко та надзвичайний і повноважений посол в Республіці Польща Олександр Моцик. Також на своєму власному літаку прибув народний депутат від Партії регіонів Рінат Ахметов, пише ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «На зустріч Ющенка і Качинського Ахметов прилетів на власному літаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути