четвер, 26 березня 2020 21:40

На Житомирщині виявили коронавірус у двох осіб

На Житомирщині виявили коронавірус у двох осіб
Двох чоловіків госпіталізували. Фото: Reuters

У Житомирській обл. виявили ще випадки захворювання на коронавірус.

"Щойно отримали інформацію про те, що в Бердичеві та Малині виявлено нові випадки Covid-19",- повідомив голова ОДА Віталій Бунечко у Facebook.

У Бердичеві захворювання встановили у чоловіка 1972 року народження. Перед госпіталізацією йому зробили швидкий тест, який не виявив коронавірусу. 23 березня чоловіка перевели до інфекційного відділення Бердичівської міської лікарні. До цього він перебував на самоізоляції. Тепер у нього коронавірус підтвердився.

У Малині коронавірус знайшли у чоловіка 1964 року народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три людини вилікувались від коронавірусу - голова ОДА

"Він поступив до Малинської міської лікарні 25 березня, до цього спостерігався у приватного сімейного лікаря. На момент звернення до лікаря, проявів хвороби не відображалося. Через погіршення свого стану, доправлений до інфекційного відділення",- написав голова Житомирської ОДА.

Контактні особи чоловіків визначаються.

У Конотопі Сумської області померла 76-річна жінка, у якої був коронавірус. Пацієнтка була під'єднана до апарату штучної вентиляції легенів, вона померла у реанімації.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині виявили коронавірус у двох осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі