неділя, 05 жовтня 2008 11:26

На Житомирщині трьох правоохоронців піймали на вимаганні

На Житомирщині прокуратура порушила кримінальну справу проти трьох правоохоронців, які вимагали та отримали хабар у жителя Черняхова.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

"3 жовтня прокуратурою Черняхівського району порушено кримінальну справу за частиною 2 ст. 162 (порушення недоторканності житла), частиною 3 ст. 364 (зловживання службовим становищем), частиною 2 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України стосовно трьох оперативних працівників УМВС України у Житомирській області", - сказано у повідомленні прес-служби.

За даними прес-служби, кримінальну справу порушено за результатами перевірки, проведеної прокуратурою Черняхівського району спільно з відділом внутрішньої безпеки УМВС та СБУ в Житомирській області.

За словами прокурора Черняхівського району Марини Тарасюк, "діючи за попередньою змовою, працівники міліції незаконно, без будь-якого на те рішення суду та всупереч волі власника в особистих інтересах провели огляд його житлового будинку та підсобних приміщень".

"Потім вони з погрозами притягнути чоловіка до кримінальної відповідальності вимагали у нього хабар", - уточнила Тарасюк. Вона також зазначила, що житель Черняхова надав міліціонерам кошти та мобільний телефон.

Наразі у цій справі триває досудове слідство, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині трьох правоохоронців піймали на вимаганні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі