вівторок, 01 грудня 2009 15:57

На Запоріжжі злочинна група застрелила водія мікроавтобуса

На Запоріжжі злочинна група застрелила водія мікроавтобуса

Співробітники правоохоронних органів затримали в Запоріжжі злочинну групу, учасники якої розстріляли водія, щоб заволодіти мікроавтобусом.

За словами заступника начальника ГУ МВС України в Запорізькій області Олега Курочкіна, група молодих людей - жителів Запоріжжя у віці від 20 до 30 років була затримана працівниками міліції в ході розслідування, що проводилося за фактом вбивства в ніч на 20 листопада водія мікроавтобуса.

"Злочин було скоєно на трасі Запоріжжя - Донецьк. Зловмисники замовили мікроавтобус рейсом до Вільнянська, і коли автобус від"їхав від обласного центру, розстріляли його водія і заволоділи транспортним засобом", - повідомив Курочкін, зазначивши, що мікроавтобус знадобився нальотчикам для продажу.

За словами заступника начальника Запорізького ГУ МВС, на даний момент всіх учасників злочинної групи затримано. Порушено кримінальні справи за ст. 115 та ст. 289 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство і заволодіння транспортним засобом).

Ведеться слідство. Затриманих перевіряють на причетність до скоєння низки інших злочинів.

Нагадаємо, вчора, 30 листопада, запорізька міліція повідомила про два резонансні вбивства. Зокрема, 27 листопада злочинці вбили начальника зміни служби охорони ВАТ Запоріжсталь, а 30 листопада невідомі вбили власника магазину елітних годинників і подарунків Валенсія.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі злочинна група застрелила водія мікроавтобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі