вівторок, 28 грудня 2010 09:27

На Запоріжжі у пожежі загинуло 2 дітей

На Запоріжжі у пожежі загинуло 2 дітей

Двоє дітей (2007 і 2009 р.н.) загинуло на пожежі в приватному будинку в селі Новостепнянське Запорізького району (Запорізька область).

Про це повідомляє прес-служба МНС України.

Вогнем пошкоджено домашні речі на площі 10 м?. Підрозділи МНС до гасіння пожежі не залучалися, пожежа ліквідована місцевим населенням.

Причина пожежі - коротке замикання електропроводки. За фактом події правоохоронними органами проводиться розслідування.

Всього за минулу добу зареєстровано 112 пожеж, у тому числі в житловому секторі 73 пожежі, на яких виявлено тіла 12 загиблих.

Крім цього виникло 6 пожеж на підприємствах та 7 пожеж на транспорті.

Вогнем знищено 32 будівлі, 7 одиниць автотракторної техніки та 5 тонн кормів.

Орієнтовні збитки від пожеж становлять 1 млн. 233 тис. грн, з яких 229 тис. грн. - прямі.

Також МНС повідомляє про пожежу, що сталася 25 грудня у житловому будинку в селі Селятин на Буковині. Загорання вдалося загасити місцевим мешканцям ще до прибуття працівників оперативно-рятувальної служби МНС.

Вогонь знищив диван та постільні речі, внаслідок пожежі загинуло двоє людей – 77-річна пенсіонерка та її 55-річний син. За висновками фахівців УМНС, причиною займання став недопалок, який впав у білизну та спричинив її загорання. Чадний газ позбавив життя чоловіка і його матір-інваліда.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі у пожежі загинуло 2 дітей ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі