понеділок, 27 вересня 2010 13:15

На Запоріжжі під колесами автівки загинули два велосипедисти

На Запоріжжі під колесами автівки загинули два велосипедисти
Вчора, 26 вересня, в Пологівський райвідділ міліції (Пологівський район, Запорізька область) надійшло повідомлення про те, що близько 20.00 години на автодорозі сполученням Оріхів-Кінські Роздори сталася аварія. Жертвами ДТП стали два велосипедиста.

Водій автомобіля "Chevrolet Aveo", виконуючи обгін автомобіля, який їхав попереду, скоїв наїзд на двох людей, які рухалися назустріч на велосипедах, повідомили сьогодні, 27 вересня, у ЦГЗ ГУМВС регіону.

"У результаті ДТП, чоловік і жінка від отриманих травм померли. Водій машини з місця пригоди зник. Особу втікача була оперативно встановлено. Ним виявився 28-річний житель Полог, його вже затримали. Проводиться слідство", - повідомили в міліції.

У той же час у Комунарівському районі Запоріжжя по вулиці Польова сталося ДТП, учасником якого стала дитина. Водій "Жигулів", не помітивши маленького велосипедиста, збив його.

"О пів на сьому вечора на вулиці вже темно, дитина могла не помітити машину", - повідомляють у прес-службі УДАІ в Запорізькій області.

За даними ДАІ, 32-річного водія "Жигулів" чекає серйозне розслідування. 6-річний "гонщик" потрапив до лікарні з травмами кінцівок, тупою травмою живота та черепно-мозковою травмою голови.

Співробітники ДАІ відзначають, що дитина у такому віці не має права самостійно їздити на велосипеді, тим більше в межах проїжджої частини.

Репортер Запорожья, Запорожское время

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі під колесами автівки загинули два велосипедисти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі