понеділок, 20 грудня 2010 13:14

На Запоріжжі 9-річна дитина провалилась під лід і потонула

На Запоріжжі 9-річна дитина провалилась під лід і потонула

У селі Ботієве Приазовського району Запорізької області в суботу двоє дітей провалилися на річці під лід. Один хлопчик потонув, іншого вдалося врятувати, повідомляє прес-служба Головного управління МНС в Запорізькій області.

"18 грудня ... при спробі перейти заледенілу річку Корсак, за 10-ти метрів від берега під лід провалилися двоє школярів 9-ти і 11-ти років. Місцевим жителям, які прибігли до річки на крики дітей про допомогу, вдалося врятувати старшого хлопчика. Молодша дитина зникла під льодом ... Дитину затягнуло течією під лід. Мати хлопчика знайшла його і витягнула на поверхню, проте медикам "Швидкої допомоги" повернути його до життя не вдалося", - йдеться в повідомленні прес-служби.

За інформацією відомства, врятована дитина перебуває під наглядом лікарів Приазовської районної лікарні.

Нагадаємо, раніше МНС врятувало українця, який цілу ніч просидів у крижаній воді. Рятувальники шукали чоловіка з 19 години 30 листопада до 9 ранку наступного дня.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі 9-річна дитина провалилась під лід і потонула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі