понеділок, 06 травня 2019 20:41

На Закарпатті укріплюють державний кордон

На Закарпатті укріплюють державний кордон
На Закарпатті перекинули додаткові резерви прикордонників. Фото: ВІККА

На Закарпаття прибули додаткові резерви Держприкордонслужби, які будуть використовувати для укріплення державного кордону.

"Військовослужбовці комендатури швидкого реагування і курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького базуватимуться в Мукачівському прикордонному загоні і використовуватимуться для збільшення щільності охорони державного кордону. Основні зусилля резервів будуть зосереджені на кордоні з Румунією і Угорщиною, де з поліпшенням погодних умов на прикордонні особливо активізувалися протиправні елементи, які намагаються незаконно переправляти в сусідні країни тютюнові вироби", - повідомляє прес-центр Держприкордонслужби України.

Для прикордонних нарядів облаштували місця тривалого несення служби, що значно підвищить оперативність реагування на ті чи інші прояви протиправної діяльності на прикордонні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні з Польщею утворилися шокуючі черги

"Від початку року тільки на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби "Ділове" при спробі переміщення тютюнової контрабанди прикордонники Мукачівського загону затримали 17 осіб, вилучили майже 57 тисяч пачок сигарет, 2 транспортних засоби та 20 гідрокостюмів",- додали у відомстві.

Радник новообраного президента Володимира Зеленського з питань безпеки та оборони Іван Апаршин вважає, що призначення нового командувача Об'єднаних сил "абсолютно нормальне". Водночас Апаршина цікавить, чому Порошенко не зробив цього до виборів.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті укріплюють державний кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі