пʼятниця, 25 липня 2008 08:53

На Закарпатті підтоплені будинки і зруйновані мости

У Закарпатській області в результаті інтенсивних дощів від водної стихії почав потерпати Рахівський район. За даними МНС, в селищі Ясіня зруйновано 14 дерев"яних мостів, знесено 140 погонних метрів бетонних та 150 погонних метрів дерев"яних берегоукріплень.

У присілках Лопушанка і Стебний підтоплено близько 20 будинків, місцями зруйновано дорогу. Мешканців одного з підмитих житлових будинків відселено у безпечне місце.

У селі Лазещина зруйновано 4 дерев"яні містки через потоки та зруйновано один великий дерев"яний транспортний міст.

У селі Чорна Тиса підмивається міст через центр села, пошкоджено дорогу місцевого значення, зруйновано дорогу біля дитсадка та підтоплено 10 будинків.

На місці пригоди працюють дорожні служби та підрозділи оперативно-рятувальної служби.

16 липня рух автодорогою регіонального значення Хуст - Долина в Закарпатській області було обмежено через сходження селю. Через сильні опади в селі Верхній Швидкий Міжгірського району селевий потік в об"ємі близько 20 кубометрів зійшов на дорогу. Автомобілі рухалися тільки в одному напрямку, повідомляєУНІАН

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті підтоплені будинки і зруйновані мости». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі