понеділок, 18 серпня 2008 16:33

На Західній Україні повністю відновлено електро- та водопостачання

У потерпілих регіонах Західної України повністю відновлено електро- та водопостачання. Про це сьогодні на нараді в Кабінеті Міністрів України заявив Міністр України з питань надзвичайних ситуацій Володимир Шандра.

Відновлено 2873 житлових будинки, які вимагали поточного ремонту (або 14%), зроблено капітальний ремонт у 89 будинках. Залишаються зруйнованими 959 житлових будинків, вимагають капремонту - 7 907. Загалом пошкоджено 17 607 будинків.

Крім того, у потерпілих районах вже відремонтовано 28 установ охорони здоров"я. Одну зруйновано, 189 установ охорони здоров"я пошкоджено. Відремонтовано 28 будівель навчальних закладів (залишилося 199), 30 дошкільних установ (пошкоджено 59).

У відновлювальних роботах беруть участь 20 тис. людей та 3,5 тис. одиниць техніки.

Нагадаємо, раніше сьогодні І. Ваннікова повідомила, що Президент України Віктор Ющенко незадоволений роботою уряду з ліквідації стихії в західних регіонах і вимагає від Прем"єр-міністра вийти з відпустки. Відповідного листа він адресував Юлії Тимошенко, повідомляє Ліга

Зараз ви читаєте новину «На Західній Україні повністю відновлено електро- та водопостачання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі