середа, 21 січня 2009 11:08

На заблоковані депозити пропонують купити житло

Оскільки придбати житло стало практично неможливо (ціни-то впали, але або кредити не видають, або депозити забрати не можна), люди намагаються знайти вихід іншими шляхами.

Наприклад, фірма береться обміняти заморожені внески в банках (причому не у всіх, а тільки в "Промінвестбанк", "Київ", "Сведбанк", "Альфа-Банк", "Райфайззен Банк Аваль", "Аркада") на нерухомість. Розсилка про такі послуги є в інтернеті.

Фірма співробітничає з перерахованими банками і, якщо суми на внесках не вистачає, навіть сприяють отриманню кредиту на 30 років. "У нас є всі документи, і дуже багато пропозицій", - завірила співробітниця фірми Яна. Правда, в самих банках говорять, що про подібні юридичні послуги вони нічого не знають, але обов"язково з"ясують, чи не афера це.

Окрім цього, люди пішли старим радянським шляхом, тобто почали міняти квартири. За останній місяць в інтернеті почали з"являтися оголошення охочих поміняти будинок на квартиру, "трьошку" на "двушку" або житло в різних містах.

Є і інші мотиви. Зараз багато хто узяв кредити на квартири і тепер не можуть платити. Вони готові поміняти свою, скажемо кредитну трикімнатну на двокімнатну, повідомляє Сегодня

Зараз ви читаєте новину «На заблоковані депозити пропонують купити житло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі