пʼятниця, 25 квітня 2008 15:07

На яких автомобілях їздять "найкрутіші" чоловіки Росії

На яких автомобілях їздять "найкрутіші" чоловіки Росії
Газета "Комсомольская правда" вирішила з"ясувати, на яких автомобілях їздять по Москві і за її межами "найкрутіші" публічні чоловіки Росії. Серед них популярні актори і режисери, співаки, зірки телебачення і спортсмени.

Так, один з головних мачо російського сучасного кіно Владимир Машков вважає за краще пересуватися на Jeep Wrangler, хоча сам сідає за кермо рідко, користуючись послугами професійного водія. Актор і телеведучий Дмитро Нагієв також обрав для себе американську модель Cadillac Escalade. Як і Машков, його не менш відомий колега Олег Меньшиков вважає за краще їздити з особистим водієм, якому і довіряє свій Mercedes GL чорного кольору.

Один з найвідоміших російських режисерів Микита Міхалков сідає за кермо Range Rover. А ось Костянтин Хабенський віддає перевагу японським моделям і їздить на швидкій Honda Accord. Представник марки Honda  також стоїть і в гаражі Михайла Пореченкова, який, окрім цього, як він сам говорить, просто закоханий в свій автомобіль ChevroletTahoe і небайдужий до шведського бренду Saab, також як і Chevrolet, що належить General Motors.

Актор Олександр Семчєв, відомий всім за рекламою пива, відрізняючись крупною комплекцією, довго не міг підібрати собі відповідний автомобіль. Як зізнавався артист, щоб легко було протискуватися за кермо, був потрібен справжній і великий позашляховик Toyota Land Cruiser, передає "Комсомолка".

Кіноактор Володимир Вдовіченков і футболіст Дмитро Сичьов обрали для себе німецьку марку BMW. Співак і продюссерВалерій Меладзе їздить на седанібізнес-класу Mercedes-benz. Йому ж віддає перевагу і Сосо Павліашвілі. А тенісист Марат Сафін і гімнаст Олексій Нємов віддали перевагу марці Audi: Сафін їздить на моделі А8, а в гаражі Нємова стоїть новий А6, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «На яких автомобілях їздять "найкрутіші" чоловіки Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі