вівторок, 15 січня 2008 10:08

На вулицях Києва почастішали криваві розбірки

Після свят в місті почастішали криваві розбірки, причому за участю дівчат. Днями 17-річна Тетяна ударила 20-річну Олену пляшкою з-під горілки по голові, а потім знівечила її обличчя "трояндочкою".

Зловмисниця веселилася з подругою і двома раніше судимими хлопцями в одному з дворів по вулиці Мілютенко (Лісовий масив), коли побачила знайомого хлопця з дівчиною. На дівчину накинулися, відібрали у неї куплені джинси, 1 тис. грн. і мобільник, після чого компанія мала намір продовжити веселитися.

А на вулиці Вишгородській 21-річного хлопця вдарили кухонним ножем майже в серце. Біля школи N 16 посварилися дві компанії, в одній з них були три молоді дівчата. Одна з них, відчувши, що справа може закінчитися бійкою, подзвонила своєму другу, який жив по сусідству. Той прихопив з собою з будинку ніж, яким трохи не убив одного з тих, що сварилися. Як розповів молодший інспектор ГСО Олег Росохацкий, весь одяг постраждалого хлопця був в крові, а сам він повторював: "Я не хочу вмирати".

Потерпілих в обох випадку відвезли "швидкі", а підозрюваних доставили в міліцію, повідомляє Novosti.UA.

Зараз ви читаєте новину «На вулицях Києва почастішали криваві розбірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі