понеділок, 13 жовтня 2008 10:58

На Волині з банку поцупили сейф з грошима

Як повідомили у відділі зі зв"язків з громадськістю Управління МВС України у Волинській області, повідомлення про незаконне проникнення невідомих осіб в одну з філій банку поступило в чергову частини Луцького міськвідділу міліції сьогодні вранці.

Відразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група працівників органів внутрішніх справ. Філія якого саме банка невідомі пограбували, варта порядку поки не повідомляє.

Під час огляду місця злочину експерти виявили сліди злому замку вхідних дверей, скоба на ґратах була пошкоджена. Було встановлено, що коли касир банку зайшла всередину, вона виявила безлад в зоні каси, а на місці 300-кілограмового залізного сейфа, де зберігалися гроші в іноземній і національній валюті, залишилося порожнє місце.

Як з"ясувалося, банк орендував частину поштового приміщення, де розмістив свою касу. Для зручності громадян тут видавали пенсії, приймали комунальні платежі, виплачувалися засоби за рахунками.

Проте банк не мав надійного захисту, і лише в робочий час працівники філії могли викликати міліцію у разі потреби.

Тепер варту порядку встановлюють особи грабіжників, можливих свідків. Очевидно лише те, що одна людина не змогла б підняти і винести самостійно металевий сейф, повідомляє Magnolia-TV.com

Зараз ви читаєте новину «На Волині з банку поцупили сейф з грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі