пʼятниця, 14 березня 2008 12:29

На Волині стіна універмагу впала на 6 робітників: один з них помер

У селі Турійськ Волинської області в результаті обвалу стіни під час реконструкції універмагу постраждали шість будівельників, один з них помер.

Як повідомив агентство керівник прес-служби МНС Ігор Кроль, у ході реконструкції 2-поверхового універмагу через порушення технології будівельних робіт, зокрема, послаблення несучих конструкцій, відбулося руйнування фасадної стіни будівлі.

Під уламками опинилися шестеро робітників, які з травмами різних ступенів тяжкості були госпіталізовані. Один робітник помер у лікарні. "Стан решти п"яти будівельників задовільний, загрози їхньому життю немає", – сказав начальник прес-служби МНС.

Крім того, з"ясувалося, що будівельники працювали третій тиждень поспіль, але дозволу на проведення робіт не було, відсутня проектна документація. "Одне слово – це самовільне будівництво", – підкреслив І.Кроль, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «На Волині стіна універмагу впала на 6 робітників: один з них помер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі