вівторок, 17 липня 2007 12:55

На Волинь насувається небезпечна фосфорна хмара

Перші проби повітря і грунту у Горохівському районі Волинської області не зафіксували перевищення допустимої дози парів фосфору, небезпечної для організму людини.

Як повідомили у прес-службі ГУ МНС України у Волинській області, на даний час загрози жителям Волині немає. У випадку погіршення ситуації ГУ МНС області інформуватиме людей через ЗМІ.

За прогнозом МНС, повітряно-фосфорна суміш могла рухатись зі Львівської області до міста Берестечко, с. Мерва, Хутрів, Піски, Антонівка, Гектари Горохівського району Волинської області.

Зараз у населених пунктах цього району, який межує з Львівщиною, працює виїзна агрохімічна лабораторія та працівники ГУ МНС області для проведення ретельного аналізу грунту і повітря.

Волинські рятувальники до ліквідації наслідків техногенної аварії на Львівщині не залучались, але перебувають у стані підвищеної боєготовності, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «На Волинь насувається небезпечна фосфорна хмара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі