пʼятниця, 01 серпня 2008 20:47

На Вінниччині зафіксовано перші факти мародерства

Попри охорону затоплених будинків, у Могилеві-Подільському дві крадіжки. В обох випадках люди грабували кіоски з продуктами. Взяли лише їжу.

Правоохоронці відзначають – усі випадки мародерства пов"язані лише з продовольством. Попри повеневу ситуацію, кажуть правоохоронці, після розслідувань навіть такі крадіжки каратимуться.

Нагадаємо, кілька груп злочинців, які під час паводка займались мародерством, уже затримали у Чернівецькій області.

Керівництво МВС Вінниччини збільшило особовий склад працівників у постраждалих районах. Банки, будинки, адміністративні приміщення тепер охороняють 300 правоохоронців. В послиненому режимі вони працюють у нічний час.

У підтоплених районах Вінничини понад 20 населених пунктів досі у водяному полоні. Дістатись до власних осель не може більше тисячі людей. До будинків їх не пускають рятувальники, япобоюючись обвалів. Люди ж хочуть знати , що залишила їм розгнівана природа. Правоохоронці цілодобово чергують біля помешкань, аби не допустити крадіїв.

Василь Поліщук, начальник управління МВС України у Вінницькій області: "На сьогодні ситуація стабілізована - іде спад води, але для співробітників міліції ще багато роботи. Коли будуть відновлювальні роботи, а також контроль за поверненням та отриманням відшкодувань – особливо це стосується одиноких громадян ", повідомляє ICTV

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині зафіксовано перші факти мародерства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі