четвер, 21 лютого 2008 11:14

На Вінниччині робітник через тривалі знущання вбив свого роботодавця

У Гнівані Вінницької області найманий працівник через знущання вбив свого господаря-фермера.

Як повідомили у відділі зв"язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області, 16 лютого на полі між селами Рижавка і Потоки Жмеринського району було знайдено обгорілий автомобіль "Опель-Омега". Міліціонери з"ясували, що автомобіль належав 42-річному жителю міста Гнівань. Через два дні до райвідділу із заявою про зникнення людини звернулась його дружина.

Правоохоронці встановили, що у ніч з 16 на 17 лютого робітник, що доглядав худобу і працював у зниклого 4 роки, скоїв вбивство свого господаря. Загиблий тримав велике господарство, мав 2 гектари землі, на якому працювали два жителі Жмеринського району.

За словами 20-річного підозрюваного і його 39-річного напарника, до злочину їх підштовхнуло тривале знущання господаря над ними. Затримані стверджують, що загиблий їх постійно бив, а за роботу не заплатив жодної копійки. За непокору і намагання втекти господар жорстоко карав своїх заручників, кидав у "карцер" - металеву бочку.

В результаті 20-річний хлопець, не витримавши знущань та психологічного тиску, зайшов до будинку та 6 разів вистрелив в обличчя господаря з пістолета "Форт", але чоловік ще був живим, тому довершив справу вбивця за допомогою ножа. Експерти нарахували на тілі загиблого 9 колото-різаних ран.

Після цього тіло вбитого хлопцю допоміг завантажити в автомобіль господаря напарник. Тіло вони вивезли у Шаргородський район і закопали у лісі, а автомобіль спалили у Жмеринському районі.

Після скоєного злочину 20-річний робітник повернувся у господарство, де працював всі ці роки, аби на нього не впала підозра.

Під час обшуку в домогосподарстві фермера правоохоронці знайшли золоті прикраси, які вбивця зняв з мертвого господаря, мобільний телефон і пістолет, з якого був убитий фермер.

За фактом вбивства порушено кримінальну справу. Розслідування триває, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині робітник через тривалі знущання вбив свого роботодавця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі