середа, 15 вересня 2010 18:42

На Вінниччині п"яний водій збив скутер з пенсіонерами

На Вінниччині п"яний водій збив скутер з пенсіонерами

13 вересня близько 20-ї години у селі Ольгопіль Чечельницького району Вінницької області автівка "Нісан-Максіма" скоїла наїзд на скутер. В результаті постраждали двоє 60-річних чоловіків, які знаходились на скутері. В Чечельницькій райлікарні, куди їх доставили, повідомили, що в обох переломи гомілкової частини ноги.

За словами начальника відділу ДАІ Чечельницького райвідділу міліції Олександра Гилика, 52-річний водій "Нісана" знаходився в стані алкогольного сп"яніння.

"Він виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення зі скутером. Мало того, що збив людей, то ще й почав тікати. В результаті одного стовпа збив повністю, другий завис на проводах. Там він і зупинився. Машину розбив повністю, далі вона просто не могла їхати. Коли прибули співробітники міліції, став чинити їм спротив, кричав, щоб відпустили його до пострадждалих", - сказав він.

До ранку п"яного водія тримали під вартою у райвідділку міліції.

"Зранку він ще не зовсім прийшов до тями. Але погодились його відпустити, бо дуже просився до постраждалих у лікарню. Казав, хоче їм допомогти з лікуванням", - зазначив Олександр Гилик.

Всі учасники ДТП мешкають в Ольгополі, добре знають один одного. Місцеві згадали, що винуватець аварії не приймав спиртного протягом 5 років.

"Щось там йому зашивали, снаряд чи ампулу, то не пив. А тепер чого зірвався, непонятно. Хотів, видно, випити все, що пропустив. Оце-то розкодірувався", - припустили вони.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині п"яний водій збив скутер з пенсіонерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі