неділя, 29 липня 2007 12:40

На відкритті 15-го КаZантипу залізну лозину розрізали бензопилою

Офіційне відкриття Республіки Z (відоміша назва - КаZантип) пройшло сьогодні вночі в селі Поповка під Євпаторією (Крим).

Офіційне відкриття Республіки Z почалося з розрізання бензопилкою залізного прута (у такий оригінальний спосіб організатори КаZантипу вирішили замінити стрічку, яку зазвичай перерізують ножицями під час відкриття якогось об`єкту або заходу).

Цього року КаZантип відзначає 15-річний ювілей. Працюватимуть 6 танцполів (це менше, ніж в минулі роки). "Ми переосмислили територію, переобладнали її, розділили на дві частини. Скоротили кількість танцполів, зате збільшили їх якість", - розповів журналістам представник КаZантипу Микола Карпов.

В ході проведення нинішньої Республіки Z очікується виступ ряду відомих ді-джеїв, зокрема, Timo Mааs. "Буде гала-концерт, в ньому беруть участь зірки нашої танцювальної культури, які впродовж вже 15-ти років йдуть з КаZантипом нога в ногу. До нас також приїжджають дві іноземні "зірки", серед них - Тімо Маас", - повідомив Карпов.

За його словами, цього року КаZантип відкрився, незважаючи на всі труднощі. "Так як цього року важко все було зробити, не було ще ніколи, - зазначив Карпов. - Ми завжди приділяли багато уваги творчості, але мало (уваги) таким речам як: вода, каналізація. Цього року ми серйозно узялися за інженерні мережі, за воду, за каналізацію. Настільки щільно працювали зі всіма контролюючими службами, що я сподіваюся, вони це оцінили".

У свою чергу заступник голови Ради міністрів Криму Тетяна Умріхіна, яка очолює "робочу групу з контролю над проведенням Міжнародного фестивалю Республіка Z", привітала "всіх кримчан і нашу державу з тим, що КаZантип відбувся", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На відкритті 15-го КаZантипу залізну лозину розрізали бензопилою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі