четвер, 04 листопада 2010 11:27

На вечірку Берлусконі "травку" доставляли на його особистому літаку

На вечірку Берлусконі "травку" доставляли на його особистому літаку

Марихуану для гостей вечірок Сильвіо Берлусконі доставляли на його особистому літаку. Як пише TheDailyTelegraph, такі відомості містяться в свідченнях повії Наді Макрі, яка двічі надавала сексуальні послуги прем'єр-міністру Італії.

За її словами, під час вечірки на сардинській віллі Берлусиконі "травка" була у всіх кімнатах. Щоправда, сам прем'єр не курив.

За секс з 74-річним прем'єр-міністром Надя Макрі отримувала по 10 тисяч євро. Берлусконі сам передавав їй гроші в конвертах, а також дарував невеликі подарунки. За словами Макрі, з політиком її познайомив імпресаріо Леле Мору.

Мору раніше фігурував в свідченнях іншої повії, яка називала себе Рубі. Про її зв'язок з Берлусконі стало відомо в кінці жовтня. Спочатку з'явилися відомості, що вона спала з прем'єром, коли була неповнолітньою. Потім вона цю інформацію спростувала, зате розповіла про мармурову статую Супермена з обличчям Берлусконі на сардинській віллі.

Сексуальний скандал навколо Берлусконі розгорівся після того, як в пресі з'явилися повідомлення про його зв'язок з неповнолітньою повією Ноемі Летицією. Згодом газети неодноразово писали, що він користувався ескорт-послугами. Через цей скандал прем'єр розлучився зі своєю дружиною.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «На вечірку Берлусконі "травку" доставляли на його особистому літаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі