вівторок, 27 липня 2021 12:35

На Україну насуваються північні циклони Elior та Dirk

28 липня фронти закинуть в Україну дощів.

Найближчої ночі та завтра вранці короткочасні грози пройдуть у західних та північних областях, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. Під час гроз можливі шквали та град.

"Північні циклони Elior та Dirk на своїх атмосферних фронтах носитимуть відрами дощі з грозами на значну частину Європи. Не доберуться лише до південної її частини - їм там надто спекотно", - йдеться у повідомленні.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Північні циклони Elior та Dirk принесуть в Україну дощі
Північні циклони Elior та Dirk принесуть в Україну дощі

Вдень у більшості областей дощі зачепляться хіба за північні райони Сумщини та Чернігівщини. З другої половини дня та ввечері знову поллє та погримить на заході. Температура повітря залишається спекотною, +28...33°С.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Не доберуться фронти лише до Південної Європи
Не доберуться фронти лише до Південної Європи

У столиці втримається спека, очікується близько +30°С. Найближчої ночі та вранці в Києві місцями пройдуть короткочасні дощі з грозами. Вдень у середу істотні опади малоймовірні.

Відчутне зниження температури повітря прийде в Україну на наступному тижні, на початку серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Град і шквали: на Україну суне потужна негода

27 липня в Україні триматиметься спека в межах +30...34°С, а на заході пройдуть дощі. Опади очікуються у Волинській, Рівненській і Львівській областях. У столиці й Київській області сьогодні сухо й майже безхмарно, вітер південно-східний 5-10 м/с.

Зараз ви читаєте новину «На Україну насуваються північні циклони Elior та Dirk». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі