четвер, 09 жовтня 2008 14:48

На Троєщині розшукують маніяка, який ґвалтував школярок? (ФОТО)

 

У школі на дошці оголошень розмістили фоторобот чоловіка, якого міліція розшукує за підозрою в скоєнні тяжкого злочину

Жителі Троєщини стривожені і бояться відпускати своїх дітей на навчання через чутки про те, що в мікрорайоні з"явився маніяк.

За словами жителів району, люди розпускають плітки, ніби 3 жовтня в школі N251 на вулиці Милославській невідомий зґвалтував шестикласницю прямо в шкільному туалеті. А чутки про маніяка поповзли, коли минулої п"ятниці старшокласники і вчителя школи N119, що по вулиці Закревського, проводили виховну бесіду. Вони сказали дітям, що треба бути обережними і попросили дівчаток ходити в туалет тільки парами.

В той же час директор згаданої школи дуже здивувалася і відзначила, що у них ніяких подій і зборів з цього питання не було. "Просто співробітники кримінальної міліції щомісячно проводять з дітьми профілактичні бесіди. Можливо, через це чутки і з"явилися?"

Аналогічним чином відреагували на плітки і в школі, де маніяк начебто зґвалтував ученицю.

Проте завуч Алла Денисова стверджує, що "3 жовтня відзначали День вчителя. У школі було велике свято, а після - фуршет. Ми із співробітниками знаходилися тут до пізнього вечора і ніяких незнайомців не бачили".

Не зважаючи на це, в школі на дошці оголошень розмістили фоторобот чоловіка, якого міліція розшукує за підозрою в скоєнні тяжкого злочину.

Правоохоронці не пишуть про те, що саме накоїв незнайомець. І, мабуть, дорослі і діти самі додумали за них. Тим більше що чорно-білий портрет кругловидого чоловіка в окулярах і з бородою дійсно виглядає страхітливо.

У міліції повідомили, що цей громадянин розшукується за грабіж і до зґвалтувань ніякого стосунку не має.

За словами заступника начальника ЦОС УМВС Києва Володимира Дмитренка, привід для пліток дійсно був. "Нещодавно на Троєщині чоловік середніх років спробував познайомитися з 15-річною дівчиною. Він нічого поганого їй не зробив, але вона злякалася і побігла додому. Після чого батьки школярки пішли із заявою до міліції. саме тому, відвідуючи школи, правоохоронці не лише проводили звичайну профілактичну роботу, але й розпитували дітей про незнайомця: раптом його хтось бачив".

Але дітям і батькам нічого побоюватися. Фактів зґвалтування неповнолітніх в столиці за останній місяць не було жодного, повідомляє kp.ua

Зараз ви читаєте новину «На Троєщині розшукують маніяка, який ґвалтував школярок? (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі