четвер, 26 липня 2007 15:20

На трасі Москва-Вороніж з"явився кінь з чоловічим членом (ФОТО)

На 491-му кілометрі траси Москва-Вороніж, поряд з готелем "Яр" встановлений бронзовий пам"ятник коню. Скульптура вагою три тонни і 3,5 метра у висоту має грізний вигляд. Автор помістив в зуби коня по кличці Яриж уламок рейки.


Автор цього скульптурного шедевра Максим Дікунов вирішив привнести в твір частинку себе самого. Дітородний орган коня, та і його філейні частини, підозріло нагадує людські. Хвіст Ярижа являє купурований обрубок.


Мама Максима, відомий воронежський скульптор Ельза Пак, повідомила, що керівництво готелю "Яр" оголосило конкурс на кращий пам"ятник, символізуючий дух і атмосферу готелю.


Ельза Пак змогла пояснити лише ідею з уламком рейки. За її словами, кінь символізує собою благородство, силу і потужність. "Не дарма у нього в роті залізна рейка - це своєрідне протиборство цивілізації і природи. У нас природа бере верх", - відзначає скульптор.


Що ж до мотивів фалічної символіки, то тут батьки дарування опинилися безсилі. Батько Максима, скульптор Іван Дікунов порекомендував не заглядати, куди не треба: "Нічого туди лізти! Це ж природа, тут все природно".

Робота Максима Дікунова сподобалася директорові готелю "Яр" Яні Борисівній Чернишової більше всього. За її словами, варіант скульптури Максима перевершив всі її очікування і вона відразу зрозуміла: це саме те, що вона хоче, повідомляє газета "Мое".

Зараз ви читаєте новину «На трасі Москва-Вороніж з"явився кінь з чоловічим членом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі