субота, 27 жовтня 2007 16:46

На Токіо обрушився потужний тайфун: одна людина пропала без вісті

Потужний тайфун "Фасай" підійшов сьогодні до району Токіо. Він приніс шквалистий вітер з поривами до 140-150 км. на годину і зливу. За даними поліції, в результаті розгулу стихії пропала одна людина. Два серфінгіста в сусідній із столицею префектурі Канагава не справилися з штормовими хвилями. Одного вдалося врятувати, другий до цих пір не знайдений. Відомо також, що щонайменше одна людина отримала в результаті тайфуну травму - в одному з токійських парків дерево, що впало, поранило жінку.

Це 20-й тайфун в нинішньому сезоні. Весь день він прямував до Токіо, але до вечора приблизно в 90 км. від берега, змінив напрям і рушив на північний схід уздовж острова Хонсю.

За прогнозом Метеорологічного управління, маловірогідно, щоб "Фасай" торкнувся основної території Японії, хоча його вплив у вигляді негоди збережеться як мінімум до неділі, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «На Токіо обрушився потужний тайфун: одна людина пропала без вісті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі