пʼятниця, 16 жовтня 2009 12:04

На тілі 9-місячного хлопчика проступили цитати з Корану (ФОТО)

Юний уродженець Кізляра - дев"ятимісячний Алі - став справжньою "пам"яткою" Дагестану. Річ у тому, що на тілі диво-дитини з народження почали з"являтися рідні плями у вигляді арабської в"язі. Спочатку окремі букви, а потім цілі тексти, які, як стверджують місцеві священики, виявилися текстами з Корану.

Батьки не вірили своїм очам, але про всяк випадок сфотографували незнайомі написи.

Так продовжується всі десять місяців з моменту народження дитини. Двічі на тиждень, як правило, в понеділок і п"ятницю, на гомілці вимальовувалися, а потім зникали схожі на родимі плями слова.

"Спочатку у нього на підборідді з"явилася гематома. Коли синяк зійшов, залишилося слово "Аллах". Коли з"являються написи, Алі не спить всю ніч, плаче, у нього піднімається температура", - нарікає його мама Мадіна Якубова.

У такі ночі дитині не можуть допомогти ні батьки, ні лікарі. Високу температуру неможливо збити навіть сильними ліками.

Народжений раніше терміну Алі з"явився на світ з серйозними патологіями. У пологовому будинку поставили діагноз "ішемічна хвороба серця другої стадії" та "дитячий церебральний параліч". Але після того, як з хлопчиком почали відбуватися нез"ясовані явища, хвороби відступили самі по собі. "Ми зробили УЗІ та всі аналізи. Дитина дійсно здорова", - підтвердив дільничний лікар-педіатр Саїда Расулова.

До будинку Магомедових в Червоно-Жовтневому, почувши про чудо-дитину, як на паломництво, вже потягнулися сотні дагестанських мусульман. Юним феноменом вже зацікавилися дагестанські вчені.

Вести

Зараз ви читаєте новину «На тілі 9-місячного хлопчика проступили цитати з Корану (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі