середа, 09 січня 2008 16:42

На Тернопільщині згоріла електричка

У Тернопільській області через спалах електровоза на 2,5 години було затримано рух потягу "Кременчук-Знам"янка-Львів".

Як повідомили в Центрі громадських зв"язків обласного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій, пожежа виникла близько 9 год. в електровозі внаслідок короткого замикання в електродвигуні. Після цього загорілась проводка. Пожежа сталась між селами Великий Глибочок та Озерна на Курівецьком переїзді. Спочатку машиністи намагалися самі згасити пожежу за допомогою вогнегасника, проте не змогли, після чого викликали пожежний потяг з Тернополя. Пожежники загасили вогонь піною.

Як запевнили в обласному управлінні МНС, ніхто з пасажирів потягу, що складався з 11 вагонів, не постраждав. Близько 11.30 замість електропоїзда, який забрали на допоміжну смугу, до вагонів приєднали тепловоз, який і повіз вагони до Львова.

Як повідомили в довідковій службі Тернопільського залізничного вокзалу, через пожежу на більш ніж годину був затриманий електропоїзд "Тернопіль-Львів", а безпосередньо в Тернополі затримали потяги "Одеса-Львів" та "Херсон-Львів", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині згоріла електричка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі