субота, 01 серпня 2020 19:16

На Тернопільщині судитимуть бойовика ЛНР

На Тернопільщині судитимуть бойовика ЛНР
Громадянин переховується від органів слідства та суду на тимчасово окупованій території Луганської області. Фото: Reuters

На Тернопільщині завершено розслідування стосовно бойовика ЛНР.

За версією слідства, у 2015 році обвинувачений увійшов до складу терористичної групи "Брянка СССР", яка діяла як один із підрозділів народної міліції "Луганської народної республіки". Про це повідомляє пресслужба прокуратури Тернопільської області.

"Перебуваючи на посадах та виконуючи обов'язки заступника командира мінометного взводу – командир міномета,та командира протитанкового артилерійського взводу, обвинувачений брав участь у скоєнні терористичних актів, захопленні адміністративних будівель, перешкоджанні виконанню службових обов'язків співробітниками правоохоронних органів України та військовослужбовцями Збройних сил України", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія пригрозила офіційними поставками озброєння на Донбас

Чоловіка оголосили у розшук оскільки він переховується на тимчасово окупованій території Луганської області.

Наразі, здійснено досудове спецрозслідування, за результатами якого до суду скеровано обвинувальний акт.

Санкція статті інкримінованого злочину передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такого.

ФСБ у Криму затримала російського військового нібито за шпигунство на користь України. В анексованому Криму працівники ФСБ затримали військового, звинуваченого нібито в шпигунстві на користь української військової розвідки.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині судитимуть бойовика ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі