понеділок, 31 березня 2008 16:12

На Тернопільщині посадовці державного спиртозаводу "відмили" $200 тисяч

Прокуратура Тернополю порушила кримінальну справу щодо посадовців ДП "Ковальський спиртовий завод" за фактом "відмивання" коштів. Про це повідомила прес-служба ГУБОЗ МВС України.

Як встановили оперативники УБОЗ, підприємці зловживали службовим становищем, з метою отримання кредиту в тернопільській філії комерційного банку, склали і надали до банку завідомо неправдиву інформацію про наявність у власності підприємства заставного майна.

У результаті цих дій, посадовці отримали кредит у сумі майже 200 тис. дол., який вчасно не повернули і завдали банківській установі збитки на вказану суму.

У подальшому, як з"ясували оперативники УБОЗ, з метою "відмивання" коштів посадовці частину кредитних коштів перерахували на рахунок ВАТ, що працює на ринку постачання газу. ВАТ, в свою чергу повернули кошти на рахунок ДП, і потім ці кошти були легалізовані на погашення інших кредитів.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині посадовці державного спиртозаводу "відмили" $200 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі