понеділок, 07 лютого 2011 16:18

На Тернопільщині побачили молоду і нестрашну чупакабру (ФОТО)

У Тернопільській області мешканці села Оленівка Гусятинського району другий місяць поспіль бачать чупакабру.

В січні істота вбивала та висмоктувала кров в кролів на обійстях селян. Тепер, коли люди заховали домашніх тварин в закриті приміщення, невідому істоту бачать здаля. Вона постійно з'являється на полях і городах.

"Якраз вчора хлопці з села бачили її біля дороги. По опису точно те саме, що і я бачила - у висоту метр з чимось, руде, шерсті мало. На голові довгі гострі вуха, і задні ноги довші за передні - як в кенгуру", - розповіла Gazeta.ua мешканка Оленівки Оксана Бородай.

Жінка розповідає, що бачила невідому тварину в середині січня. Мовляв, почула надворі гамір і вибігла подивитися.

Чупакабра сиділа у великій клітці, де тримали кролів. Злякавшись, жінка втекла до хати, а коли повернулася назад з чоловіком, то тварини вже не було, – залишився тільки мертвий кролик.

Селянка вважає, що бачила молоду чупакабру.

"Дивилася в інтернеті, то там вони з іклами - ще страшніші. А та була молоденька – місяці два-три, певне, мала. Ще не така страшна на вигляд", - сказала жінка.

Жителі Оленівки не знають, звідки взялася невідома тварина. Припускають, що може ховатися в лісосмузі недалеко села.

"Але, може, й далеко від села живе, бо я читала, що та тварина по 60 кілометрів в день пробігає. Дочка зі школи прийшла, то там хтось говорив, що чупакабра з секретних лабораторій втекла. Там експерименти робили, схрещували тварин", - сказала жінка.

Нагадаємо, це вже не перший випадок виявлення чупакабр в українських селах. Так, мешканці Бобовища Мукачівського району Закарпаття стверджують, що це створіння передушило сотню їхніх кролів. 

Загадкову чупакабру, яка схожа на кенгуру і їсть кукурудзу, бачили мешканці двох сіл в Збаразькому районі Тернопільської області.

Також невідомий хижак убив 22 кролі у селі Великий Кучурів, що під Чернівцями.

У селі Троєщина, яке межує з однойменним мікрорайоном Києва, чупакабра напала на господарське подвір'я і вбила десятки кролів.

Дорослу лису самку чупакабри зловив і застрелив один з мешканців Чернігівщини.

А у місті Бердичеві Житомирської області невідома істота, схожа на чупакабру, вбила шістьох курей.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині побачили молоду і нестрашну чупакабру (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі