субота, 09 лютого 2008 09:42

На території цукрового заводу, що вибухнув в США, знайшли тіла шістьох

Тіла шістьох людей знайшли в п"ятницю пожежники на території цукрового заводу в передмісті Савани (штат Джорджія). Під час вибуху, що стався в четвер увечері, постраждали не менше 100 осіб.

В даний час в лікарні знаходяться щонайменше 40 потерпілих. Більшість з них у важкому стані, передає ИТАР-ТАСС.

Шість чоловік вже було переправлено вертольотами в місто Аугуста, де знаходиться опіковий центр штату Джорджія. Протягом сьогоднішнього дня в центрі чекають надходження ще вісімнадцяти людей, які також будуть доставлені з Савани. Стан обпалених людей лікарі оцінюють як критичний, у деяких потерпілих пошкоджено до 90% шкірного покриву.

До теперішнього часу пожежникам вдалося впоратися з вогнем, що бушував всю ніч, і рятувальники почали операцію з пошуку людей безпосередньо на території заводу. Донині їм не вдавалося зробити це, оскільки пожежа була дуже сильною.

Вогнем була охоплена значна частина споруд на території заводу. Продовжуються пошуки зниклих без вісти, яких до теперішнього часу налічується 6 осіб. Як повідомили представники Берегової охорони США, в районі заводу закрита для судноплавства річка Савана, оскільки туди, імовірно, вибухом могли бути відкинуті люди. Проте поки в районі річки ніхто знайдений не був, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «На території цукрового заводу, що вибухнув в США, знайшли тіла шістьох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі